Mijn naam is Dorothea Karssies – Duijzer. Sinds 2001 heel gelukkig getrouwd met mijn lieve man Harmen en samen hebben we een dochter en een zoon.

Al een aantal jaar heb ik veel interesse in fotografie en ben er veel mee bezig. Mijn kinderen zijn een dankbaar onderwerp om te fotograferen en ik heb dan ook veelvuldig op hen geoefend.
Daarnaast ben ik actief lid van fotoclub ‘de Ontspanner’ en zit in het bestuur van de club. We leren veel van elkaar en we stimuleren elkaar om beter te worden in fotograferen.
Door het gebruik van een fotostudio van een vriendin ben ik enthousiast geworden over studiofotografie en heb toen zelf studioapparatuur aangeschaft. Familie en vrienden reageerden enthousiast op foto’s en ik kreeg steeds meer vragen van mensen om fotoshoots te doen. Daarom ben ik begonnen met Foto-Do.

Sinds 2013 hebben we onze woonkamer zo aangepast dat we voldoende ruimte hebben voor studioapparatuur met flitsers en achtergronden. Mijn doel is om in vertrouwde huiselijke setting professionele shoots te maken in ontspannen sfeer.

Door mijn werkverleden in de kinderopvang en later als leerkracht heb ik veel ervaring in het omgaan met kinderen. Ik heb plezier met ze en vind het leuk om met ze om te gaan en mijn werkervaring helpt enorm bij het fotograferen van kinderen.

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten. Een herinnering te maken voor later en samen de tijd eventjes stil te zetten.

Groetjes,
Dorothea

 

Adresgegevens

Foto-Do
Dorothea Karssies
Botenwerf 17
3372 WB Hardinxveld-Giessendam
Email: Foto-Do@Karssies.nl